regnr.as - se hvem eier bilen i kjøretøyregisteret Bilregisteret

Sjekk hva boligen er verdt

BLOGG ARTIKKEL
Sjekk hva boligen er verdt

Å forstå verdien av hjemmet ditt er en nøkkel til økonomisk sikkerhet og gir deg styrke i forhandlinger. Nå er det enkelt å få oversikt over hjemmets nåværende verdi og hvilken informasjon banker har tilgang til om deg. Finn ut hva hjemmet ditt er verdt i dag og hvilke lån- og rentebetingelser du burde kunne forvente. Sjekk dine økonomiske opplysninger uten kostnad.

Boligverdi og markedsverdi

Mange føler økonomisk press og søker innsikt i sin egen finansielle situasjon og potensielle betingelser fra banker.

Boligpriser.no tilbyr en ny tjeneste som lar deg sjekke de viktigste opplysningene om eiendom, inkludert vurdering av boligens verdi. En økning i boligens verdi kan føre til bedre lånevilkår, som kan spare deg for tusenvis hver måned.

Vurderer du å selge, låne mer mot boligen, eller er bare nysgjerrig? Sjekk verdien av boligen din, spesielt nå som det har vært betydelige svingninger i boligmarkedet i 2022 og 2023, påvirket av renteøkninger fra Norges Bank.

Derfor bør du sjekke hva boligen din er verdt

En økning i boligverdien kan resultere i gunstigere lån og renter hos din nåværende bank, bedre tilbud fra andre banker, og forenkle refinansiering av smålån og kreditt, noe som potensielt kan spare deg mye penger.

I tillegg til boligverdivurdering, tilbyr tjenesten innsikt i din 'Lånehelse', som inkluderer sjekk av eventuelle betalingsanmerkninger, usikret gjeld, og en sammenligning med andre.

Du kan også enkelt få en gjeldsoversikt, som kan hjelpe deg med å organisere økonomien din før samtaler med banker eller søknad om refinansiering. Ved å konsolidere høyrentegjeld til et samlet lån, kan du spare penger. Etter innlogging får du et estimat på potensielle besparelser ved refinansiering.

Finn bilen her